Uslovi korištenja

Korištenjem bilo kojeg dijela biro-arhitekt.ba portala prihvatate sve uslove korištenja. Korisnici su dužni da redovno čitaju uslove korištenja, te se smatra da su korisnici upoznati sa aktuelnim uslovima korištenja i da su ih razumjeli u potpunosti. Nijedan dio biro-arhitekt.ba portala se ne smije koristiti u nezakonite svrhe.

Strogo je zabranjeno preuzimanje bilo kojeg sadržaja sa portala biro-arhitekt.ba bez prethodne dozvole. Svako preuzimanje za komercijalnu distribuciju bez prethodne dozvole podložno je tužbi. Za dozvolu za preuzimanje sadržaja obratite se na e-mail: info@biro-arhitekt.ba

Ukoliko smtrate da je došlo do povrede autorskih prava na portalu, možete obavijestiti biro-arhitekt.ba portal na e-mail adresu: info@biro-arhitekt.ba

biro-arhitekt.ba portal sadrži linkove na web portale trećih osoba, koji su objavljeni u dobroj namjeri i biro-arhitekt.ba portal se ne može smatrati odgovornim za sadržaje izvan biro-arhitekt.ba portala. Sadržaj izvan portala koristite na vlastitu odgovornost.

Komentari na člancima odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove portala biro-arhitekt.ba. Zadržavamo pravo da obrišemo komentare bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, biro-arhitekt.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Biro-arhitekt.ba zadržava pravo izmjena ovih uslova korištenja u bilo kom trenutku. Biro-arhitekt.ba portal neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

Važećom verzijom se smatra trenutno izložena na portalu biro-arhitekt.ba